Valuejet Vj-1324 / 1624 Yüksek kaliteli ve yüksek hızlı baskı makinası

Yeni nesil DX-7 kafa sistemi

137 cm ve 162 cm olmak üzere iki model

Yüksek baskı hızı ve yüksek kaliteli grafikler

Mutoh İ2 Akıllı İç İçe baskı teknolojisi ile kusursuz grafikler

Mutoh’un tabela ve tanıtım piyasasını hedeflemiş olan ikinci nesil ValueJet 1324 & 1624 geniş format baskı makineleri şimdiye kadarki en hızlı ValuJet Eko baskı makineleridir. Popüler ValueJet serisinin yeni üyeleri yeni başlayanlar kadar kurulu işletmeleri de cezbedecek. Tanınmış ve kanıtlanmış Mutoh ValueJet tasarım özelliklerini birleştiren bu yeni baskı makineleri bir devrim niteliğindeki ve istenildiğinde damlatmalı 1440 nozzle tümleşik baskı kafasına sahiptir. Bu baskı kafası daha yüksek baskı hızlarındaki geliştirilmiş baskı kalitesinin yanısıra çarpıcı bir performans (29 m2/saat) sağlamaktadır. Yeni kafa teknolojisinden başka, yeni makineler bir otomatik kesim mekanizması, bir yeni kolay erişim klavyesi ve bir eğilebilir mürekkep kartuş tutucusu gibi bir takım yenilikçi tasarım özelliklerini de birleştirmektedir. Yeni makineler piyasada bulunan en yüksek kullanıcı rahatlığı seviyesini ve sınıfında en iyi baskı üretim verimliliğini sağlamaktadır.CMYK ValueJet 1324 (VJ-1324) & ValueJet 1624 (VJ-1624) baskı makineleri uzun süreli dış mekân uygulamalarının üretimi için uygundur. Yapışkanlı tabelalar ve etiketlerin yanısıra tam renkli posterler, afişler, arkadan aydınlatmalı panel, POS stantları, binalar, üretim tesisleri ve inşaat sahaları için harici afiş gibi geniş bir uygulama alanı vardır. ValueJet’ler dış mekân uygulamalarının yanında iç mekân kullanımı için olan gerçek fotoğraf baskılar için de mükemmel bir seçenektir.Kurulumu, işletmesi ve bakımı kolay olan yeni ValueJet serisi her türlü çalışma ortamında işletim için onları uygun yapan Mutoh Eko Ultra mürekkeplerini kullanmaktadır. ValueJet’ler Mutoh’un öngörülebilir ve tekrarlanabilir çıktı kalitesi sunan ödüllü Akıllı Birbirine Karıştırma baskı teknolojisini (i2) birleştirmektedir.Yeni ValueJet 1324 & 1624 baskı makineleri gelecek yıllar süresince size para kazandıran esnekliği sürekli sağlayacak!

Yeni değişken drop piezo baskı teknolojisine sahip Epson DX7 baskı kafası VJ-1324 ve VJ-1624’ün çarpıcı performansının kalbindedir. Bu 1440 nozzle kafa dört renk bölümü içermektedir. Her bir renk bölümü renk başına 360 nozzle veya iki adet 180 nozzle dizisine sahiptir. Tüm renk bölümleri bir kafa içinde birleştirildiği için zaman kaybettiren birebir kalibrasyon ayarlarına ihtiyaç yoktur.Baskı kafası 3.5 pl’den 35 pl’ye kadar baskı üretebilmektedir. Piyasadaki diğer baskı kafalarıyla karşılaştırıldığında çok daha yüksek bir hızda baskı yapan ve daha geniş bir baskı alanı üretebilmektedir. Bunun sonucunda daha yüksek baskı hızları ve üstelik daha yüksek baskı hızlarında çok daha iyi bir baskı kalitesidir.Bu yeni baskı kafası teknolojisi net ve canlı renkler, kusursuz düz renkler ve rakipsiz pürüzsüz tonlamalarla en üst kalitede grafikler üretmek için 720 x 1080 dpi baskı modu da dâhil olmak üzere 1440 dpi’ye kadar beş farklı baskı çözünürlüğü sunmaktadır.

Mutoh çok amaçlı Kona kesici ile birbiri arkasına dizilmiş ValueJet baskı makinenizi çalıştırarak aynı anda basın ve kesin. Kullanıcı dostu Kona kesici, etiketler, kısa süreli şeritler, pencere tabelaları ve çok daha fazlası gibi tüm kontur kesim uygulamalarınızın üstesinden gelmeye hazır. Mutoh’un patentli EPOS teknolojisi ve özgün iş tanıma özelliği sayesinde kontur kesimi kullanıcı müdahalesi gerektirmeden sanal olarak gerçekleştirilmektedir. Mutoh Kona kesicisi entegre poster kırpma fonksiyonu sayesinde posterleri de kırpabilir.



bize ulaşın !

Tel : 0224 256 6007 / 6008
Fax : 0224 256 60 48
E-mail : info@digiformreklam.com
Adres : Sakarya Mh. Alper Sk. No:11 Osmangazi/BURSA