Valuejet Vj-1204 Kompakt Eko solvent baski makinasi

Tam renkli posterler, afişler, POs stantları, tabela uygulamaları için baskı imkanı

1300 mm genişliğe kadar dayanıklı ve uzun ömürlü baskılar

Saatte 14 M2 üretim hızları

Muutoh İ2 Akıllı iç içe baskı teknolojisi

Çok amaçlı performans ve cazip fiyat sayesinde hızlı yatırım geri dönüşü

Eko solvent mürekkepler ile kolay ve kompakt kullanım



ValueJet 1204 özellikle akılda kalan tam renkli etiket üreticileriyle yola çıkılarak tasarlanmıştır. Kaplamasız malzeme üzerine bile dış mekâna uygun dayanıklı baskılar üretmek için düşük maliyetli bir baskı makinesi arayan kurulu işletmelere de çekici gelecek bir kompakt eko-solvent baskı makinesidir. Mükemmel kalitede çıktı bu çok amaçlı makinenin mevcut bir geniş format baskı atölyesindeki daha küçük işler için büyük bir katkı sağladığı anlamına gelmektedir.

İç ve dış mekân uygulamalarına uygun olan ValueJet 1204, yapışkanlı tabelalar ve etiketlerin yanısıra tam renkli posterler, afişler, arkadan aydınlatmalı paneller, POS stantları, binalar, üretim tesisleri ve inşaat sahaları için harici afişler üretir. Kullanımı kolay ValueJet 1204 her türlü çalışma ortamında işletim için onu uygun kılan Mutoh Eko Ultra mürekkeplerini kullanır. Mutoh’un patentli i² Akıllı Birbirine Karıştırma baskı teknolojisi 1300 mm’ye (51”) kadar olan malzeme üzerinde her seferinde kusursuz baskılar üretir.

Mutoh’un i² Akıllı Birbirine Karıştırma baskı teknolojisini bünyesinde bulunduran, kompakt olarak tasarlanmış ValueJet 1204 Eko Ultra baskı makinesi, beklemeksizin optimum sonuçlar sağlamaya başlamak için ihtiyacınız olan herşey ile birlikte teslim edilmektedir. Mutoh’un Eko Ultra mürekkepleri ile yapılan baskılar laminasyon olmaksızın dış mekânlarda UV ve suya karşı 3 yıla kadar dayanıklıdır.


bize ulaşın !

Tel : 0224 256 6007 / 6008
Fax : 0224 256 60 48
E-mail : info@digiformreklam.com
Adres : Sakarya Mh. Alper Sk. No:11 Osmangazi/BURSA